Home Technology Google usuwa informacje o użytkowniku

Google usuwa informacje o użytkowniku

0
Google usuwa informacje o użytkowniku

Wielu użytkowników Google korzysta z trybu incognito w przeglądarce Chrome, aby ze względów bezpieczeństwa przeglądać strony w tajemnicy. Inne media przeglądania również mają podobne udogodnienia. Aktywność użytkownika nie jest tutaj zapisywana. Dlatego wiele osób wybiera ten tryb do przeglądania prywatnego. Informacje te pozostają jednak w Google. Detale

source