Home News Barca gaat door met vernietigende kracht, twee doelpunten van Yamal

Barca gaat door met vernietigende kracht, twee doelpunten van Yamal

6
0

De actie van zondag in de vijfde ronde van het Spaanse kampioenschap werd opgefleurd door de wedstrijd tussen Girona en Barcelona. De Catalaanse derby werd overtuigend gewonnen door de bezoekers, die maar liefst vier keer de achterkant van het net vonden. Lamine Yamal scoorde de eerste twee doelpunten, in de 30e en 37e minuut, terwijl Dani Olmo de derde scoorde (47e). Pedri legde in de 64e minuut van de ontmoeting de laatste hand. Uiteindelijk scoorde ook de thuisploeg een eervol doelpunt, Christian Stuani was in de 80e minuut succesvol. Barcelona blijft de koploper in het Spaanse kampioenschap, ze hebben in het nieuwe seizoen nog geen nederlaag gekend, scoorden 17 doelpunten en kregen slechts vier tegen.

Hansi Flick

Barcelona-spelers onder de voogdij Hansija meisje ze gedragen zich als herboren. Een enigszins verrassende coachwissel toen de Duitser de legendarische verving Xaviheeft duidelijk meer dan zijn vruchten afgeworpen. De Catalanen blijven daarmee de enige ploeg in het Spaanse kampioenschap die na vijf speelrondes nog geen nederlaag heeft gekend. Bovendien is hun schietefficiëntie uitzonderlijk, in de vierde ronde bliezen ze Valladolid bijvoorbeeld met 7-0 weg. Ook dit keer was het niet veel anders, Girona scoorde vier doelpunten. De wedstrijd markeerde ook zijn 100ste optreden Robert Lewandowskegdie ondanks twee goede kansen niet scoorde.

Voor weergave hebben we uw toestemming nodig om inhoud van sociale netwerken en externe providers in te voegen.

Ook hij keerde na zijn blessure terug in het team Gave, maar ze missen nog steeds de wedstrijden Frenkie de Jong, Fermin Lopez, Marc Bernal, Andreas Christenen, Ronald Araujo in Ansu Fati. Op de tweede plaats in de ranglijst staan ​​de spelers van Real Madrid, die zaterdag succesvoller waren dan Real Sociedad.