Home News David Schwimmer verraste dat Matthew Perry zijn grappen leuk vond

David Schwimmer verraste dat Matthew Perry zijn grappen leuk vond

7
0

David Schwimmer is verrast dat Matthew Perry, tegenspeler van Friends, zijn grappen en benadering van komedie leuk vond, maar hij betwijfelt of hij het hem persoonlijk zou toegeven. De 57-jarige acteur verscheen onlangs op de door Cush Jumbo gehoste Origins-podcast, waar hij onthulde dat de overleden ster soms verder weg was dan hij, hoewel bekend is dat de co-sterren van de serie zeer goede vrienden zijn geweest. echte leven.

Hoewel ze co-sterren van de serie waren Vrienden ze zijn altijd erg verbonden, zelfs in hun privéleven David Schwimmerdie het personage Ross speelde, hoorde pas onlangs dat hij was overleden Mattheus Perrydie vooral bekend is van zijn personage Chandler en in oktober 2023 stierf in zijn huis in Los Angeles, hield van zijn benadering van komedie. De 57-jarige was te gast op de podcast van de show Oorsprongdie hij leidt Cush Jumbowaar hij toegaf dat zijn teamgenoot zich soms gereserveerder jegens hem gedroeg.

David Schwimmer en Matthew Perry in Friends
FOTO: Profimedia

“Ik herinner me dat we een keer aan het praten waren en ik zei dat ik je ken van het podium, en het gesprek ging ook over komedie en hoe we het fysiek overbrengen. Ik vroeg hem of David een persoon is die dat automatisch doet en het iets natuurlijks voor hem is , en hij vertelde me dat jij de sleutelpersoon bent, omdat de meeste mensen naar je reactie kijken en weten hoe de dingen zullen aflopen. Hij zei dat jij de sleutel bent, want zonder jou zouden de dingen niet de goede kant op gaan, waarvan ik dacht dat het een Een groot compliment, en hoogstwaarschijnlijk was dat ook zo.” vertelde de manager hem.

Schwimmer, die alle tien seizoenen met Perry samenwerkte Van vriendenen hij antwoordde: “Het is om een ​​aantal redenen interessant. Het is een heel groot compliment en ik ben verrast om dat te horen, want Matthew was een beetje gereserveerd tegenover mij en zou me dat nooit hebben verteld, maar ik ben er dankbaar voor.”

“Ik ben een van de weinigen met een theaterachtergrond, dus daar komt mijn kennis van streken en fysieke reacties vandaan. Ik denk dat het fijn, zorgvuldig en doordacht ontworpen moet zijn, dus ik zou eindeloos aan de fysieke reactie werken. Ik zou het niet alleen doen om zichzelf of iemand anders geen pijn te doen, maar om het vele malen te kunnen herhalen. de ster deelde zijn mening over de mening van zijn vriend.

Voor weergave hebben we uw toestemming nodig om inhoud van sociale netwerken en externe providers in te voegen.

Schwimmer was ook een van de castleden die na de dood van Perry op Instagram hulde brachten aan de acteur. “Matty, bedankt voor tien geweldige jaren van lachen en creativiteit,” hij ondertitelde een foto uit de aflevering Degene met alle dankbetuigingenen de 57-jarige zei dat het een van zijn favoriete momenten was met zijn oude vriend.

“Ik zal je onberispelijke timing voor een grap nooit vergeten. Je paste een eenvoudige dialoog aan en het resultaat was zo origineel en onverwacht grappig dat het me nog steeds verbaast. En je had een hart dat genereus was om met ons te delen, die zes buitenlanders zouden een gezin kunnen stichten”, toegevoegd op 15 november 2023, met vermelding van hun overgebleven teamgenoten en vrienden Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matta LeBlanca in Kudrow-zaden.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here