Home Sports Oost-Bengalen: op zoek naar eerste overwinning, Nazre Anwar’s ‘abhishek’

Oost-Bengalen: op zoek naar eerste overwinning, Nazre Anwar’s ‘abhishek’

4
0

Oost-Bengalen begon het seizoen met een uitwedstrijd in de Indiase Super League. Teleurstelling bij de start. Verloren uitwedstrijd tegen Bengaluru FC. Vandaag is de tweede wedstrijd van dit seizoen. Weg deze keer. Tegenstander Kerala Blasters. Er kan worden gezegd dat het begin van beide teams slecht is. Kerala Blasters verloor in de eerste wedstrijd van Punjab FC. Een comeback-wedstrijd. Kerala Blasters kunnen thuis formidabel zijn. Ondersteuning voor galerijen zal ook voor extra urgentie zorgen. Alle ogen gericht op de jonge verdediger Anwar Ali in het kamp in Oost-Bengalen.

Er was lange tijd spanning over Anwar Ali. Anwar werd vorig seizoen verhuurd aan Mohun Bagan. Dit seizoen getekend voor Oost-Bengalen. En er waren veel complicaties met deze handtekening. Of Anwar Ali nu een Mohun Bagan-speler of Oost-Bengalen is, het water stroomt naar het veld. Hij werd ook voor vier maanden verbannen. Uiteindelijk gaf de All India Football Federation hem afgelopen donderdag toestemming. Anwar heeft zich lange tijd alleen met Oost-Bengalen voorbereid. Anwar mag tegen Kerala Blasters debuteren in de rood-gele trui.

Lees ook dit nieuws

Er zal nog één speler zijn om naar uit te kijken in het kamp in Oost-Bengalen. Dimitrios Diamantakos. Speelde vorig seizoen in het Kerala Blasters-shirt. Dimitrios presteerde verwoestend. Hij werd dit seizoen gecontracteerd door Oost-Bengalen. De wedstrijd tegen het team waarvoor hij speelde. Emotionele situatie voor Demetrius. En er is een kans om opgemerkt te worden door goed te presteren in deze wedstrijd. Oost-Bengalen presteerde vorig seizoen goed onder de begeleiding van Carles Kuadrat. Deze keer zijn de verwachtingen hoger. Tot nu toe heeft Oost-Bengalen niet op dat niveau kunnen presteren.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here