Home News Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi gaan voor de tweede keer trouwen

Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi gaan voor de tweede keer trouwen

3
0

Actrice Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi lopen voor de tweede keer door het gangpad, dit keer in Italië. Het echtpaar, dat al in mei eeuwige trouw beloofde tegenover hun dierbaren, is al naar Florence gereisd, waar ze alles voorbereiden wat nodig is voor het tweede huwelijksfeest. De pasgetrouwden stopten eerst in Groot-Brittannië, waar ze plezier hadden, en haastten zich vervolgens naar het vliegtuig naar Italië.

Millie Bobby Bruindie vooral bekend is door haar rol in de serie Vreemde dingenen haar man Jake Bongiovide zoon van een zanger Jon Bon Jovize zullen een tweede keer trouwen. Het stel, dat elkaar in mei in het geheim eeuwige trouw beloofde, gaat trouwen in Florence, waar ze al hebben gereisd.

Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi trouwen voor de tweede keer in Italië.
FOTO: Profimedia

‘Millie en Jake begonnen hun huwelijksfeest in stijl’ is voor De zon zei een bron dicht bij het echtpaar, die de familieleden eerst uitnodigde voor een diner in een prestigieus restaurant in Engeland, en de geesten van de actrice ontbraken ook niet. “Ze dronken lychee-martini’s en aardbeiencocktails, maar overdreven het niet toen ze vervolgens naar Italië vertrokken,” de bron onthulde verder.

De pasgetrouwden zouden een luxueus huwelijksfeest vieren in Florence, en ze huurden zelfs een beroemde muzikant in voor entertainment. “Ze hebben een beroemde Britse muzikant ingehuurd om op de bruiloft op te treden. Ze was een van de grootste namen in de muziekwereld, dus ze zijn enthousiast dat ze speciaal voor hen naar Italië zal vliegen. Hun bruiloft in Amerika in mei was heel intiem, maar de tweede zal enorm zijn, “ de bron onthulde verder.

“Al hun beroemde vrienden komen naar Florence, inclusief Millie’s Stranger Things co-sterren en haar Engelse beste vriend Mark Wright. Het wordt een hele grote bruiloft”, maakte de bron bekend.

Millie, 20, en Jake, 22, verloofden zich in 2023, na een relatie van twee jaar.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here