Home Sports ISL Seizoen 11: Goed nieuws voor voetballiefhebbers in Kolkata: de zorgen om...

ISL Seizoen 11: Goed nieuws voor voetballiefhebbers in Kolkata: de zorgen om terug te keren naar de wedstrijd zijn verdwenen!

5
0

Het nieuwe seizoen van de Indian Super League is begonnen. In het verleden hebben de drie hoofdteams Kolkata, Oost-Bengalen, Mohun Bagan en Mohammedan Sporting elk één wedstrijd gespeeld. Dit is de eerste keer dat Mohammedan Sporting zijn debuut maakt in het topvoetbaltoernooi van het land, ISL. Ze spelen thuiswedstrijden in het Kishore Bharti Stadion. De wedstrijd tussen Oost-Bengalen en Mohun Bagan vindt echter plaats in het Yuva Bharati Sports Complex. Als er een wedstrijd is, maken de fans zich zorgen over de comeback. De meeste wedstrijden van de Indiase Super League beginnen om 19.30 uur. Minimaal 21.30 uur om de wedstrijd te beëindigen. Natuurlijk moesten voetballiefhebbers in die tijd het veld verlaten met de gedachte terug te keren van Yuva Bharati. Voor dat speciale metrosysteem.

Tot nu toe hebben alleen Mohun Bagan en Mohammedan Sporting thuiswedstrijden gespeeld. Oost-Bengalen begon het toernooi met een uitwedstrijd. Mohun Bagan gaat maandag weer naar de thuiswedstrijd. Hun tegenstanders zijn North East United. Deze twee teams ontmoetten elkaar ook in de Durand-finale. North East werd Durand-kampioen na het verslaan van Mohun Bagan in een tiebreak. Dit keer staan ​​twee teams tegenover elkaar in ISL. Om ervoor te zorgen dat er op de terugweg na het bekijken van de wedstrijd geen problemen zijn, rijdt de groene lijn 1, d.w.z. sector vijf speciale metro, om 22.15 uur. Deze metro vertrekt om 22.15 uur vanaf metrostation Yuva Bharati Krirangan en rijdt door tot Sealdah.

Denken aan voetballiefhebbers stopt bij Fulbagan tussen het Yuva Bharati Krirangan Stadion en Sealdah. Niet alleen maandag heeft Metro Railway voor meerdere wedstrijden een verklaring afgegeven. Behalve op maandag 23 september zal deze dienst beschikbaar zijn op 27 september, 5 en 19 oktober, 9, 23, 29, 30 november en 12, 14, 17 en 21 december, aldus Metro Railway.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here