Home Sports Rahul Dravid: Rahul Dravid krijgt ook de wereldwinnende hulp bij IPL

Rahul Dravid: Rahul Dravid krijgt ook de wereldwinnende hulp bij IPL

2
0

Rahul Dravid is teruggekeerd naar de Indiase Premier League. Hij werd de hoofdtrainer van Rajasthan Royals. In het verleden gespeeld en gecoacht voor deze franchise. Rahul Dravid was weg van IPL nadat hij coach was geworden van het Indiase jeugdteam. Rahul Dravid nam ook de leiding over het seniorenteam van India nadat hij het jeugdteam had gecoacht en leiding had gegeven aan de National Cricket Academy. Hoewel het coachingsteam op dat moment veranderde, behield Rahul Dravid Shastri’s assistent Vikram Rathore als slagcoach. Nadat Gautam Gambhir coach van het nationale team werd, veranderde de assistent. Vikram Rathore is niet langer de slagcoach van het Indiase team. Rahul Dravid krijgt hem als assistent bij IPL.

Rahul Dravid was de coach van het Indiase team tot het WK T20. Ontslag genomen na het winnen van het WK. Er werd gespeculeerd dat Rahul Dravid zal terugkeren als coach in de Indian Premier League. Eindelijk gebeurde dat. Hij werd de coach van Rajasthan Royals. Rajasthan Royals maakte ook de benoeming bekend van Vikram Rathore als slagcoach. Ook hoofdcoach Rahul Dravid is enthousiast over zijn benoeming.

In een verklaring zei Rahul Dravid: ‘Ik heb lang met hem samengewerkt. Ik kan met zekerheid zeggen dat hij een expert is op het gebied van techniek. Heeft diepgaande kennis van Indiase cricket en omstandigheden. Perfecte slagcoach voor Rajasthan Royals. Door samen te werken is er een grote verstandhouding met hem ontstaan. Ik heb het nationale team succes kunnen bezorgen. Ik krijg de kans om opnieuw met hem samen te werken. Hopelijk zal Rajasthan Royals voor de getalenteerde batslieden zorgen en het team vakkundig versterken.’

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here