Home Sports Ravichandran Ashwin: ‘De laatste keer dat je de coach was’, zegt Ashwin...

Ravichandran Ashwin: ‘De laatste keer dat je de coach was’, zegt Ashwin over de back-to-back eeuw thuis

5
0

Waar het eindigt, precies zoals het begint. Het Indiase team speelde in februari 2021 voor het laatst een Test in Chennai. Ravichandran Ashwin scoorde een eeuw in de tweede innings tegen Engeland. Na drie jaar. Dat is Chennai. De tegenstander is dit keer Bangladesh. Maar Ashwin blijft dezelfde. Geslagen in de moeilijke situatie van het team. Zesde carrière Test eeuw en tweede opeenvolgende Test eeuw op deze locatie. De vreugde om thuis een eeuw te scoren is anders. Vooral als papa op de tribune zit. Ashwin is ook trots als zoon. Niet alleen de Test, maar de afgelopen tijd zijn geweldig geweest op dit terrein. Ongeslagen op 102 runs aan het einde van de eerste dag tegen Bangladesh, wat zei Ashwin?

Een andere Ravi vroeg het aan Ravi na de wedstrijd. Hij is Ravi Shastri. Ashwin wil meer weten over de eeuwervaring in zijn geboorteplaats. Ashwin zei: ‘Thuis spelen is altijd een ander gevoel. Ravi Bhai, de laatste keer dat ik een eeuw scoorde, was jij de coach. Er zijn hier veel herinneringen.’ Ashwin’s onberispelijke innings op het veld waar de gespecialiseerde batslieden van India hebben gegeten. Wat is het geheim?

Ashwin hield zichzelf in de wedstrijdtraining, ook al kreeg hij geen kans in beperkte overs in het Indiase team. Ashwin scoorde een verwoestende halve eeuw in de kwalificatiewedstrijd en finale van de Tamil Nadu Premier League. Zijn team is tevens kampioen geworden. In die context zei Ravi Ashwin: ‘Ik heb de laatste tijd veel T20-wedstrijden gespeeld. Het is dus handig om deze innings te spelen.’

Lees ook dit nieuws

Ashwin kent de toonhoogte van Chipak als zijn handpalm. Deze keer is de situatie echter enigszins anders. Ashwin had echter geen probleem. Zeg liever: ‘Net als het oude Chennai-veld. Het is mogelijk om een ​​schot te spelen als je de ballijn bereikt. Om het verschil te zien: de bounce en carry zijn iets hoger. Als bowler denk ik daar niet over na. Er is nog veel over. Slagmensen zullen het voordeel hebben. Ook het hanteren van de nieuwe bal zal een uitdaging zijn. Er is nog steeds vocht.’ Bovendien vergeet Ashwin niet de eer te geven aan Ravindra Jadeja. Jadeja heeft hem ook geholpen in zijn eeuw, gaf Ravi toe.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here