Home Sports Ravichandran Ashwin: Ravichandran Ashwin scoorde een eeuw in de palm van zijn...

Ravichandran Ashwin: Ravichandran Ashwin scoorde een eeuw in de palm van zijn hand

8
0

Slechts 9 mensen hebben 500 of meer wickets behaald in Testcricket. Daar zitten veel allrounders tussen. Ravichandran Ashwin heeft het hoogste slaggemiddelde. Hij opende ook de slagman in op leeftijd gebaseerde cricket. Niet alleen dat: de Indian Premier League en andere binnenlandse franchises hebben ook de competitie geopend. Er bestaat geen twijfel over hoeveel respect Ashwin krijgt als bowler. Tot zijn beste innings behoren die innings in Sydney tijdens de laatste tour door Australië. Ashwin bouwde een geweldige samenwerking op met Hanuma Bihari om de wedstrijd ondanks de blessure te redden. Indien nodig kan hij zowel in de grond bijten als verwoestende slagbewegingen maken. Dat Ravichandran Ashwin nog een eeuw maakte, beter bekende chipotle dan de palm van de hand.

Tamil Nadu-cricketspeler Ravichandran Ashwin. Er zijn veel binnenlandse cricketwedstrijden gespeeld in het Chipok Stadion in Chennai. Er is internationale cricket. Daarom vraagt ​​de ploegleiding ook input van hem over dit veld. Deze keer is de toonhoogte anders. Het rode kleiveld heeft veerkracht, samen met gras. In het begin stond India op een achterstand onder de macht van de gangmakers uit Bangladesh. Onder moeilijke omstandigheden scoorde hij een eeuw in de palm van zijn hand.

Daarvoor had Ashwin vijf Test-eeuwen. Er is ook een Test-eeuw op vreemde bodem. Deze keer zette Ashwin India aan het stuur vanaf de rand van de afgrond met een eeuw op eigen terrein. Kwam tot de plooi op een moment dat het scoren van punten het hoofddoel was. Als je verdedigde, zou je verder teruggevallen zijn. Bij de tegenaanval maakte het rennen tussen de wickets een onberispelijke één of twee. Hij scoorde een halve eeuw met 58 ballen. Iedereen was klaar om te klappen toen Ravichandran Ashwin een drive-off van 106 ballen sloeg. Rohit nam aan dat het een grens was. Wel 2 runs. Wachten op één bal na het bereiken van 99 runs. Voltooide de eeuw met 108 ballen. Van deze tien grenzen gaan er twee over de grenzen heen. Tweede Test-eeuw voor eigen publiek.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here