Home Sports Yash Dayal over Rinku Singh: Als dat niet van Rinku was geweest…...

Yash Dayal over Rinku Singh: Als dat niet van Rinku was geweest… Yash Dayal crediteert de KKR-ster voor het krijgen van een oproep aan het Indiase team.

4
0

Yash crediteert de KKR-ster voor het krijgen van een testoproepBron afbeelding: PTI

Calcutta: Rinku Singh in IPL 23 (Rinku Singh) Knight sloeg 5 zessen uit 5 opeenvolgende ballen in een over in de trui. De voorste bowler was Yash Dayal van Gujarat Titans (Yash Dayal). Het one-over-duel tussen de twee jongeren wordt vandaag de dag nog steeds besproken. Hoezeer het charisma van Rinku’s zes ook wordt besproken, de vertering ervan door Yash wordt niet minder besproken. Het IPL-team van Yash is dit jaar veranderd. Hij heeft geen slecht seizoen achter de rug in de RCB-trui. Yash is opgeroepen voor het eerste testteam van India tegen Bangladesh. Zelfs op dit moment herinnert hij zich Rinku Singh.

Yash geeft eer aan ridderster Rinku Singh omdat hij is opgeroepen voor het Indiase team. Volgens de jonge gangmaker zou hij misschien niet zijn geweest waar hij nu is zonder die aflevering van Rinku’s vijf zessen in zijn leven. In een interview met ESPNcricinfo zei Yash: ‘Als dat van Rinku niet in mijn leven was gekomen, had ik misschien niet bereikt waar ik nu ben.’ Behalve dit zei Yash ook over de kritiek die hij destijds te verduren kreeg.

Yash Dayal kon datgene waarover hij 5 opeenvolgende zessen naar Rinku gooide in IPL nog steeds niet vergeten. In deze context zei hij: ‘Eerlijk gezegd draait die tijd nog steeds in mijn hoofd. Vroeger was ik bang voor zulke situaties. Maar zelfs als zo’n situatie zich voordoet, geniet ik ervan.’ Zijn familie was erg gekwetst toen ze zagen dat Yash op zo’n manier bekritiseerd werd. Verwijzend naar de toestand van zijn moeder, zei Yash dat zijn moeder niet kon geloven dat dit haar zoon overkwam. Iedereen in zijn huis leefde in angst. Ze stopten ook een tijdje met eten. Geleidelijk veranderde de situatie. Gedurende deze tijd werd Yash vergezeld door het Uttar Pradesh Cricket Team en zijn familie en vrienden. Dat hielp hem om in die situatie te vechten.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here