Home Sports Jay Shah: Hoeveel geld gaat er in de zak van de nieuwe...

Jay Shah: Hoeveel geld gaat er in de zak van de nieuwe voorzitter Jay Shah in het ICC-wetsvoorstel?

4
0

Hoeveel geld zal de nieuwe voorzitter Jai Shah in de zak van het ICC-wetsvoorstel krijgen?

Calcutta: Tot nu toe werd zijn naam gebruikt als secretaris van het bestuur. Vanaf dat moment is hij tevens voorzitter van ICC. Over Jai Shah gesproken (Jay Sjah) met Momenteel vervult hij de taken van de secretaris van het Indiase bestuur. Maar na een paar dagen zal hij de rol spelen van de nieuwe voorzitter van het ICC. Onlangs zonder tegenstand als de nieuwe voorzitter van het ICC (ICC nieuwe voorzitter) Is Sjah geworden. De huidige voorzitter van de International Cricket Council, Greg Barclay, beëindigt zijn ambtstermijn op 1 december. Dan zal Jai Shah de leiding krijgen. In deze situatie zijn veel mensen gaan zoeken naar het salaris dat Jai Shah zal krijgen terwijl hij in het ICC zit.

De geschatte activa van de huidige BCCI-secretaris Jai Shah bedragen Tk 124 crores. De taken van de bestuurssecretaris zijn eervol. Dat is de reden waarom Jai Shah bij Ekbar geen vast salaris krijgt, zoals andere functionarissen zoals bestuursvoorzitter, vice-president en penningmeester. Ze krijgen allemaal een bepaald bedrag te besteden. Volgens verschillende rapporten ontving Jai Shah Rs 84.000 per dag voor internationale vergaderingen en buitenlandse reizen als bestuurssecretaris. En als er een bijeenkomst op het terrein van het land is, krijgt hij 40.000 taka per dag.

Hoeveel salaris krijgt Jai Shah terwijl hij op de rekening van het ICC zit, maar dat wordt nergens vermeld. BCCI is een van de rijkste cricketborden. Toen Jai daar als secretaris zoveel geld kreeg, kan Jai hetzelfde bedrag of meer geld krijgen in ICC. Tot nu toe is echter niet openbaar gemaakt wat het salaris van de ICC-voorzitter is.

Lees ook dit nieuws

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here