Home News Kate Winslet is “erg trots” op haar lichaam na opmerkingen van ‘Lee’...

Kate Winslet is “erg trots” op haar lichaam na opmerkingen van ‘Lee’ Crew

7
0

Voordat Kate Winslet de rol van de fotograaf op het grote scherm vertolkte, herkende ze zichzelf al in het werk van Lee Miller.

De Academy Award-winnares vertelde onlangs openhartig over het feit dat ze met trots de “zachtste fysieke versie” van zichzelf liet zien om de beroemde fotojournaliste te portretteren in de aankomende biopic van Ellen Kuras. Luwtedie op 27 september in de bioscoop in première gaat.

Nadat ze eerder had onthuld dat een crewlid op de set haar had aangeraden haar buik in te trekken om haar “buikrollen” te verbergen tijdens een topless scène, herinnerde Winslet zich haar reactie. “Denk je dat ik niet weet dat je dat kunt zien? Ik zei gewoon: ‘Ik ben helemaal oké'”, vertelde ze Tijd.

Ze zei over de lof over de “moed” van haar reactie: “Dat is niet f—ing dapper. Ik ben geen ex-postmeester die vecht voor rechtvaardigheid, ik ben niet in Oekraïne. Ik doe werk dat ertoe doet.”

In LuwteWinslet speelt de gelijknamige fotografe wiens carrière begon als model voordat ze werd aangenomen door Mode om de Tweede Wereldoorlog te documenteren. De film heeft ook Marion Cotillard, Andrea Riseborough, Andy Samberg, Noémie Merlant, Josh O’Connor en Alexander Skarsgård in de hoofdrollen.

Kate Winslet in Luwte.

Sky UK/Brouhaha Lee Limited

De actrice en al jarenlang voorvechter van body positivity legde uit dat ze kennismaakte met Millers werk nadat vrienden haar een kopie stuurden van ‘Nude Bent Forward’ van de fotograaf, een zwart-witfoto van een model met een lichaam dat lijkt op dat van Winslet.

“Het aantal keren dat ik dat heb gekregen – specifiek die afbeelding, ervan uitgaande dat mijn kont hen aan die kont doet denken,” legde ze uit. “Ik ben erg trots. Ik vind dat leuk aan mezelf.”

Winslet vertelde eerder Harper’s Bazaar VK dat ze een ‘bewuste’ keuze maakte om te stoppen met sporten voordat ze aan een carrière begon Luwte“Het is mijn leven op mijn gezicht, en dat is belangrijk. Het zou niet bij me opkomen om dat te verbergen,” legde ze uit.

“Ik denk dat mensen beter weten dan te zeggen: ‘Je zou iets aan die rimpels moeten doen’ … Ik voel me comfortabeler in mezelf naarmate de jaren verstrijken. Het stelt me ​​in staat om de meningen van anderen te laten verdampen,” voegde Winslet toe.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here