Home Sports Hardik Pandya: Hardik Pandya oefent hard met rode bal en keert binnenkort...

Hardik Pandya: Hardik Pandya oefent hard met rode bal en keert binnenkort terug naar Test?

6
0

Hardik Pandya hard oefenen met de rode bal en binnenkort weer op de proef?

Calcutta: De Indiase cricketspeler die te laat in de schijnwerpers kwam, is Hardik Pandya (Hardik Pandya)। Nu is hij bezig zichzelf fit te houden. Soms zweet je in de sportschool en soms ben je aan het bowlen en slaan in het net. De veldoefening wordt niet achterwege gelaten. Dit keer gaat een foto van Hardik viraal op sociale media. Waar te zien is dat hij aan het oefenen is met de rode bal. Gezien dat, speculaties begonnen in de cricketkringen, is Hardik deze keer in Testcricket? (Testcricket) Terugkeren?

De 30-jarige Hardik Pandya deelde een paar foto’s en video’s op zijn Instagram-verhaal. Waar gezien, heeft hij een rode kersenbal in zijn hand. Hij oefent bowlen met die bal. In een reactie op de video van de bowlingtraining van X Hardik schreef iemand: ‘Ik kan Hardik Pandya weer zien in Tests, denk ik.’ Een ander merkte op: ‘Hij is nodig in het Testteam.’

Lees ook dit nieuws

De Indiase allrounder Hardik Pandya betrad in 2016 de arena van de internationale cricket. Een jaar later maakte hij zijn Testdebuut. Hardik heeft meer dan 100 T20-wedstrijden gespeeld. Speelde 86 ODI-wedstrijden voor India. Maar Hardik speelde slechts 11 testwedstrijden voor Team India. Hardik is sinds 2018 niet meer teruggekeerd naar Testcricket. Hij raakte gewond. In 2019 onderging hij ook een tailleoperatie.

Nadat hij de leiding had genomen als hoofdcoach van Team India, zei Gautam Gambhir dat alle cricketspelers in het team, vooral degenen die klaar zijn om in alle drie de formaten te spelen, in alle drie de formaten moeten blijven spelen. Destijds gingen er in Indiase cricketkringen ooit geruchten dat allrounder Hardik deze keer zou terugkeren naar Tests. Terwijl hij deze keer met de rode bal oefende, begonnen de gesprekken over zijn comeback in de Test opnieuw.



Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here