Home News Šoštarič Karič vertrekt naar Rusland

Šoštarič Karič vertrekt naar Rusland

10
0

De Sloveense voetballer Sven Šoštarič Karič verlaat de gelederen van de Sloveense eersteklasser Maribor en verhuist in ruil voor compensatie naar Rusland. Zijn volgende stop is het lokale eersteklasser Pari uit Nizjni Novgorod.

Voor weergave hebben we uw toestemming nodig om inhoud van sociale netwerken en externe providers in te voegen.

De wedstrijd tegen Primorje voor de interlandbreak wordt als laatste genoteerd, de 84e in de paarse trui voor Sven Šoštarič KaričaWe hebben de afgelopen maanden verschillende gesprekken gehad met als doel ons gemeenschappelijke verhaal voort te zetten, maar Sven’s wens was om een ​​stap vooruit te zetten en een nieuwe uitdaging te vinden. Gezien zijn goede prestaties was de belangstelling groot en zou het zinloos zijn om een ​​ontevreden speler voor langere tijd vast te houden. Sven is altijd een voorbeeld geweest, qua spel en professionele aanpak. Hij voldeed maximaal aan alle verplichtingen. In Maribor respecteren we een dergelijke houding, dus we wilden aan zijn wens voldoen en de overdracht mogelijk maken. Met het aanbod dat hij kreeg was het niet onze bedoeling om hem te hinderen of verhinderd om te vertrekken en over te stappen naar een veeleisende competitie van hoge kwaliteit. Helaas gaat Sven ons verlaten, maar ook wij waren op dit scenario voorbereid en hij is al bij ons gekomen Luka Krajnc. Bij het sluiten van de overeenkomst wensen wij Sven veel succes in zijn nieuwe uitdaging en bedanken wij hartelijk voor wat hij in de gezamenlijke periode heeft gedaan. Zeg nooit nooit, misschien komen we elkaar nog eens tegen op onze voetbalpaden“, zei de sportdirecteur over de transfer voor de officiële website van de club Marko Šuler.

Marko Šuler
FOTO: POP TV

Sinds ik twee jaar geleden terugkwam, ben ik perfect ontvangen in een prachtige omgeving. Naar de thuisomgeving waar ik het meest van houd. Ik zat te wachten op dat bijzondere moment, het is helaas niet gelukt om tussentijds kampioen te worden, maar mooie herinneringen aan de periode samen zullen blijven. Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen bij de club te bedanken, de coaches waarmee ik heb samengewerkt, de teamgenoten met wie ik de kleedkamer deelde. Vanaf de eerste dag na mijn terugkeer tot de laatste dag voelde ik mij op mijn gemak. Een speciale dank gaat uit naar de fans, die ons bij elke stap hebben aangemoedigd, zelfs in mijn eerste seizoen, tijdens een moeilijke periode voor de club. Ik weet dat het niet gemakkelijk voor hen was om Maribor zo te zien. Maar daarom is Maribor zoals het is. Vanwege de fans die door dik en dun bij de club zijn. Ik geloof dat het team met deze steun in de toekomst grote successen kan boeken.” vertelde de 26-jarige voetballer op de website van de club.

Sven Šoštarič Karič en Redwan Bourles
Sven Šoštarič Karič en Redwan Bourles
FOTO: Damjan Žibert

“Ik twijfel er ook niet aan dat het team met de kwaliteit die het bezit geweldige resultaten kan boeken en dit seizoen de kampioenstitel kan teruggeven aan de Ljudski vrt. Mijn nieuwe uitdaging volgt in Rusland. Voor sommigen is het misschien een ongebruikelijke beslissing, maar ik denk dat spelen in een nieuwe omgeving zal een goede indicatie zijn van mijn kennis en kwaliteit. Ik geloof dat ik het goed zal doen, de aanpassing zal een beetje gemakkelijker zijn wetende dat ik bij de club op een Sloveense teamgenoot zal wachten. Luka Vešner Tičić en ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging.”

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here