Home News Verschrikkelijk jaar voor Chelsea-ster: nu is hij zijn rijbewijs kwijt

Verschrikkelijk jaar voor Chelsea-ster: nu is hij zijn rijbewijs kwijt

8
0

Chelsea-voetballer Enzo Fernandez werd tijdelijk geschorst vanwege twee verkeersovertredingen. Hij kreeg ook een boete van € 3.570, inclusief gerechtskosten, bij het Llanelli Crown Court in Wales. De zaak van de 23-jarige speler werd tijdens zijn afwezigheid behandeld.

Fernandez werd veroordeeld wegens het niet tonen van zijn rijbewijs toen de politie hem aanhield terwijl hij in zijn Porsche Cayenne reed, die op 27 december vorig jaar betrokken was bij een overtreding. Hij handelde op dezelfde manier op 24 januari, toen hij ook weigerde zijn rijbewijs te tonen. De auto zou betrokken zijn geweest bij twee afzonderlijke incidenten in Wales. Het eerste incident was te hard rijden in Swansea en door rood rijden in Llanelli. In geen van deze gevallen werd echter bewezen dat Fernandez de coureur was.

Enzo Fernandez
FOTO: AP

Fernandez was niet zo lang geleden betrokken bij een incident, waarvoor hij zich later verontschuldigde, nadat hij en zijn Argentijnse teamgenoten tijdens een livestream op Instagram een ​​racistisch gezang konden zien en horen zingen.

Nickolas Jackson kwam ter verdediging van zijn clubteamgenoot met zijn berichten op het sociale netwerk Instagram.
Nickolas Jackson kwam ter verdediging van zijn clubteamgenoot met zijn berichten op het sociale netwerk Instagram.
FOTO: Instagram

Fernandez was niet aanwezig bij de hoorzitting en daarom werd het vonnis in zijn afwezigheid uitgesproken. Hij kreeg voor elke overtreding een boete van 1.182 euro en moet daarnaast 130 euro aan gerechtskosten betalen. Bovendien werd hem een ​​extra boete van 945 euro opgelegd. Voor beide overtredingen kreeg hij in totaal twaalf strafpunten, bovenop de negen punten die al op zijn rijbewijs stonden. Bij het uitspreken van de straf zei de rechter dat Fernandez hierdoor zijn rijbewijs voor zes maanden zal verliezen, waarbij de straf onmiddellijk van kracht wordt.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here