Home News Ronaldo: Real Madrid is de beste club in de voetbalgeschiedenis

Ronaldo: Real Madrid is de beste club in de voetbalgeschiedenis

8
0

In de nieuwste video die hij naar zijn YouTube-kanaal heeft geüpload, sprak Cristiano Ronaldo over zijn tijd bij de Royal Club. Hoe komt het dat Real Madrid aan de top van de clubs staat als we kijken naar de lauweren die het heeft gewonnen in de elite Champions League of de competitie die het meest telt in het clubvoetbal? De Portugees is ervan overtuigd dat het niet alleen maar geluk is, zoals velen suggereren, maar een combinatie van hard werken, toewijding, een winnaarsmentaliteit, voorbereiding en de juiste strategie.

Voor weergave hebben we uw toestemming nodig om inhoud van sociale netwerken en externe providers in te voegen.

Deugden die de voetbalclub uit Madrid al 15 titels in de Champions League hebben opgeleverd. Dit seizoen keert het terug in een vernieuwd format dat deze elitevoetbalcompetitie nog meer pit zal geven. Christiano Ronaldo heeft nu onthuld wat, naar zijn mening, het echte ‘geheim’ is van het succes van Madrid in deze competitie. Hij is ervan overtuigd dat de voortdurende superioriteit van één club in de Europese competitie niet het gevolg is van geluk, maar van een combinatie van de juiste ingrediënten. ‘Real is een ploeg die niet terugdeinst onder druk’ hij is er zeker van. “Mensen zeggen dat ze veel geluk hebben in de Champions League, maar het is geen geluk, het is psychologie. Ze zijn voorbereid op dit soort momenten.” De Bernabeu heeft een andere uitstraling. Meestal bezwijken zelfs de grote teams daar voor de druk, maar dat doen ze niet.”

Voor weergave hebben we uw toestemming nodig om inhoud van sociale netwerken en externe providers in te voegen.

Zelf is hij ervan overtuigd dat dit de koninklijke club tot een van de grootste, zo niet de grootste maakt: “Real Madrid is de beste club in de voetbalgeschiedenis.” De voetbalsterren die naar de Spaanse hoofdstad komen, zijn slechts een garantie dat Madrid ook grote plannen voor de toekomst heeft. De Portugees is ervan overtuigd dat de komst er is Mbappeja de juiste keuze en een garantie dat ze in de toekomst een van de sterkste teams ter wereld zullen zijn. “Hij is een voetballer met veel talent en dat heeft hij allemaal al laten zien. De structuur van de club is solide, ze hebben een geweldige coach en natuurlijk de president. Hij kan de volgende Ballon d’Or-winnaar zijn. Mbappe, Haaland, Belligham, Laminaat…

Cristiano Ronaldo in Carlo Ancelotti
FOTO: Twitter

De spits wijst er zelf op dat hij als lid van het team enkele van de mooiste momenten uit zijn carrière heeft meegemaakt: “Ik heb veel trofeeën gewonnen in Madrid, sterker nog, ik heb ze allemaal gewonnen”, benadrukte Ronaldo. “Het was een genoegen om negen seizoenen voor Real Madrid te spelen en vier Champions Leagues te winnen.” Hoewel hij als een van de grootste en duurste spelers bij de club kwam, bezweek hij niet onder grote druk: “Er was veel druk, maar zoals altijd geloofde ik in mezelf. Ik wist dat ik de geschiedenis in zou gaan. Omdat ik altijd en overal in mijn talent geloof. Het was destijds een grote uitdaging voor mij. Ik Ik wil graag bewijzen dat sommige mensen ongelijk hebben, als ze daar anders over dachten.’

Voor weergave hebben we uw toestemming nodig om inhoud van sociale netwerken en externe providers in te voegen.

De Portugese aanvaller, die momenteel lid is van de club Al Nassr in Saoedi-Arabië, sprak ook over hoe je ondanks zijn leeftijd een goed voetbalniveau kunt behouden. “Wanneer je een bepaalde leeftijd bereikt, is de sleutel hoe je je lichaam behandelt. Hoe je over je lichaam denkt. Als je het goed behandelt, zal het je respecteren. Misva s Pepe wij zijn een goed voorbeeld. We zorgen goed voor onszelf en daardoor kunnen we op een hoog niveau blijven spelen.” Zoals hij toegeeft, is hij nog steeds sterk afhankelijk van het scoren van doelpunten en het spelen op een hoog niveau. Dus nog steeds volledig gefocust op het spelen van goed voetbal.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here