Home News Het zinken van een luxe jacht: de vier verdronken niet, maar stikten

Het zinken van een luxe jacht: de vier verdronken niet, maar stikten

10
0

Terwijl het luxe jacht naar de zeebodem zonk, vormden zich luchtbellen in het schip. Degenen die vastzaten onder het dek van de Bayesian stroomden daar ook naartoe, in de hoop dat ze eindelijk uit het zeegraf zouden kunnen ontsnappen. Volgens de Italiaanse autoriteiten eiste het scheepswrak zeven levens, en ten minste vier slachtoffers stikten toen een van die luchtzakken zonder zuurstof raakte en de cabine vervolgens werd gevuld met kooldioxide.

Directeur Bankwezen Jonathan Bloomerzijn vrouw Judy Bloomereen advocaat Chris Morvillo en zijn vrouw Neda Morvillo behoorden tot de zeven slachtoffers van de schipbreuk bij Sicilië vorige maand. Dat meldt het Italiaanse persbureau Antwoordmaar uit de autopsie is nu gebleken dat de vier geen water in hun longen hadden. Ook werden bij de vier slachtoffers geen tekenen van uitwendig letsel aangetroffen. Dus wat vertelt deze nieuwe informatie onderzoekers?

Bayesiaans
FOTO: Profimedia

Uit het onderzoek blijkt dat geen van de bovengenoemde personen tijdens de Bayesiaanse duik is verdronken of aan verwondingen is overleden. Dat leidt tot de volgende mogelijke verklaring: toen de luchtzak die onder het dek ontstond toen het luxe jacht zonk geen zuurstof meer had, stikten de vier hoogstwaarschijnlijk, zegt het rapport. BBC-zender, onder verwijzing naar Italiaanse media.

Onderzoekers denken dat de cabine waarin de vier lichamen werden gevonden, gevuld was met kooldioxide toen de zuurstof op was, wat vervolgens leidde tot de dood van de vier passagiers.

Volgens Italiaanse media troffen de duikers die betrokken waren bij de zoektocht naar de overledene de slachtoffers aan de linkerkant van de romp van het jacht aan. Dit laatste suggereert dat de passagiers vóór hun dood probeerden de laatst overgebleven luchtzakken te bereiken, die ontstonden toen het schip tijdens het duiken naar rechts kantelde.

Autopsies op de andere drie slachtoffers zullen naar verwachting in de komende dagen worden uitgevoerd

Een Britse technologie-ondernemer kwam ook om bij de schipbreuk Mike Lynchzijn 18-jarige dochter Hannah Lynch en chef-kok op het jacht Recaldo Thomas. Autopsies op de overige drie zullen naar verwachting de komende dagen door de Italiaanse autoriteiten worden uitgevoerd.

Lynch’s vrouw overleefde de tragedie Angela Bacaresevenals 14 andere mensen die aan boord van de zeilboot waren ten tijde van de storm die de Bayesian tot zinken bracht.

Naarmate het onderzoek vordert, zal het schip van de bodem van de zee worden gehaald. Het Italiaanse Openbaar Ministerie is ook een onderzoek gestart naar de oorzaak van de schipbreuk door nalatigheid en meervoudige moord. Ook de kapitein van de zeilboot werd onderdeel van het onderzoek James Cutfield en twee Britse bemanningsleden, Tim Parker Eaton in Mattheus Griffiths.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here