Home News Trailer van seizoen 2 van ‘Arcane’ bevat nieuw nummer ‘Paint The Town...

Trailer van seizoen 2 van ‘Arcane’ bevat nieuw nummer ‘Paint The Town Blue’ van Ashnikko – Update

10
0

UPDATE, 5 september: Netflix en Riot hebben de eerste volledige trailer voor het tweede en laatste seizoen van Arcaanen naast het feit dat dit de meest uitgebreide blik is op wat fans kunnen verwachten als de serie in november terugkeert, introduceert de trailer ook het eerste nummer van de soundtrack van het nieuwe seizoen.

Het nummer, “Paint The Town Blue,” is een samenwerking met rapper, zanger en songwriter Ashnikko. Bekijk de trailer en het nieuwe nummer hierboven.

VORIGE, 11 juni: Arcaan eindigt met het aankomende tweede seizoen. Netflix heeft een teasertrailer en enkele van de eerste afbeeldingen voor het tweede en laatste hoofdstuk van de animatieserie uitgebracht. Seizoen 2 gaat in november in première op de streamer.

De serie, geïnspireerd op de online multiplayergame League of Legends van Riot Games, is mede bedacht door Christian Linke en Alex Yee en volgt de oorsprong van League-kampioenen Vi en Jinx, terwijl ze verstrikt raken in de machtsstrijd tussen de utopische stad Piltover en de onderdrukte ondergrondse stad Zaun.

In dit laatste hoofdstuk zorgt Jinx’ aanval op de Raad voor een ernstige escalatie van het conflict tussen Piltover en Zaun.

Stemmencast voor seizoen 2 bestaat uit Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx), Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) en Brett Tucker (Singed) worden nog bekendgemaakt.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Linke, Marc Merrill En Brandon Beck. De animatiestudio is Fortiche Animation.

Seizoen 1 van Arcane won in 2022 vier Primetime Emmy Awards, waaronder Outstanding Animated Program – de eerste streamingserie die in die categorie won. De serie won de Annie Awards 2022 met overwinningen in negen categorieën, waaronder Beste TV/Media, Beste Schrijven, Beste Stemacteren (Ella Purnell), Beste Regie, Beste Productieontwerp, Beste Karakteranimatie, Beste Storyboarding, Beste Karakterontwerp en Beste FX. De serie werd ook erkend door de gaming community en won Beste Adaptatie bij The Game Awards (2022). Daarnaast werd het Arcane-album genomineerd voor een Billboard Music Award voor Beste Soundtrack in 2022.

Bekijk hierboven de trailer en hieronder afbeeldingen van seizoen 2.

Reed Shannon als Ekko (Netflix)

Ellen Thomas als Ambessa (Netflix)

Ella Purnell als Jinx en Hailee Steinfeld als Vi (Netflix)

Katie Leung als Caitlyn (Netflix)

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here