Home Sports Duleep Trophy 2024: Shreyas-Rana nemen het tegen elkaar op in ‘Perth’! Waar,...

Duleep Trophy 2024: Shreyas-Rana nemen het tegen elkaar op in ‘Perth’! Waar, hoe kun je deze wedstrijd van Dileep bekijken?

6
0

Duleep Trophy-wedstrijd in Perth! Je denkt misschien: hoe is dit mogelijk? Niet echt, maar dat is de situatie. Er zijn twee locaties gekozen voor de Duleep Trophy. De ene is het Chinnaswamy-stadion in Bengaluru, de andere is het Anantapur-stadion. Dit terrein van de Andhra Pradesh Cricket Association wordt vergeleken met Perth. De reden is het veld hier. Greentop en springkussen. Pacers-paradijs. Een droomveld voor elke gangmaker. Maar de situatie van slagmensen! Die proef is het begin.

In de eerste ronde van Duleep staan ​​het India C en D team tegenover elkaar in Anantapur. India C-teamcaptain Rituraj Gaikwad. Bekwaam beslag ook. Sai Sudarshan is bij hem. De linkshandige batsman scoorde onlangs een eeuw in county cricket. Na in Engeland te hebben gespeeld, kan Sudarshan met vertrouwen vooruit gaan. Maar Shreyas Iyer zal extra aandacht krijgen bij het slaan. Er moet speciale vermelding worden gemaakt van zijn zwakte op het gebied van korte pitch-leveringen. Buchi Babu werd ook ontslagen vanwege een korte worp. En hier is zijn teamgenoot Harshit Rana in KKR.

India’s opkomende tempo Harshit Rana werd tijdens de tour door Zimbabwe voor het eerst opgeroepen voor het nationale team. Hoewel voor twee wedstrijden. Harshit werd vervolgens opgeroepen voor de Sri Lanka-serie. Werd in beide formaten in de ploeg gehouden. niet gespeeld Het lijdt geen twijfel dat het bestuur een langetermijnvisie heeft voor Harshit Rana. Deze Duleep Trophy-wedstrijd is een gouden kans voor hem. Harshit’s prestatie op het tempo-springende wicket staat centraal.

Deze wedstrijd van Duleep Trophy wordt uitgezonden op het Sports 18-kanaal. Niet alleen dit, deze wedstrijd tussen India C en India D in Duleep Trophy is ook te zien in de Jio Cinema-app op mobiel. Het spel begint vanaf 9.30 uur.

India C Squad-Rituraj Gaikwad (kapitein), Sai Sudarshan, Rajat Patidar, Abhishek Pordel, Baba Indrajith, Hrithik Shokin, Manav Sutar, Gaurav Yadav, Vijaykumar Vishakh, Ansul Kamboj, Himanshu Chauhan, Mayank Markande, Arya Jewell, Sandeep Warrier

India D Squad – Shreyas Iyer (capt), Atharva Taide, Yash Dubey, Devdutta Parikkal, Ishan Kishan, Ricky Bhui, Saransh Jain, Akshar Patel, Arshdeep Singh, Aditya Thackeray, Harshit Rana, Tushar Deshpande, Akash Sengupta, Srikar Bharat, Sourav Kumar

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here