Home News De populaire gepensioneerde Marjana Povše keert terug naar Kmetija

De populaire gepensioneerde Marjana Povše keert terug naar Kmetija

6
0

Marjana Povše overtuigde het publiek met haar ondeugendheid en speelsheid, en zo zal ze ook zijn in het nieuwe seizoen van Kmetija. Ze zegt enorm uit te kijken naar de start van de opnames, omdat het leven op het landgoed iets bijzonders voor haar is.

Marjana Povša ze is al een paar jaar met pensioen, maar ze is nog steeds speels en ondeugend. Kwaliteiten waar haar kleinkinderen dol op zijn en waarmee ze zich ook bij de kijkers geliefd maakte. Zij heeft meegedaan Boerderijen van vijf jaar geleden. Na het einde van het seizoen herkenden mensen haar en spraken haar aan, wat haar vandaag de dag nog steeds overkomt. Marjana: “In het begin vond ik het wel leuk, maar toen moet ik zeggen dat het allemaal te veel was, dus ik ben een beetje weggegaan. Ik begon ook te zeggen dat ik het niet was, dat een andere persoon erg op mij leek. .” Bijvoorbeeld de tweelingzus, zoals onder andere uitgesproken: “Ik denk dat ze mij destijds ook niet geloofden, maar ze lachten zo lief. Ze gaven me een duim omhoog dat het goed met me ging.”

Marjana Povše op haar eerste boerderij
FOTO: POP TV

De goedmoedige Dolenjka sloot zich aan bij haar medeconcurrenten en wist zo de finale te bereiken, ook al had ze dat niet gepland. Tijdens haar eerste boerderij ging ze op een korte vakantie, die zich onverwacht voortsleepte. Marjana geeft toe dat ze ook dit keer niet met serieuze bedoelingen komt: “Omdat de concurrentie sterk is, heb ik geen doelen om hoog te bereiken. Maar ik werd verleid door de vergoeding en gezien het feit dat ik met pensioen ben, is elke euro nuttig.” Een strategie heeft ze ook niet, zegt ze, maar ze zal vertrouwen op haar ervaring tijdens de wedstrijd: “Ik moet zeggen dat ik het werken op een boerderij wel een beetje leer kennen, aangezien ik op een boerderij ben geboren. Bovendien ben ik in mijn leven zo’n zeer vastberaden persoon en doe ik mijn best in elke baan. Soms ben ik dat ook ook te precies en ik weet wel tegen wie ik irritant moet zijn.”

Tegenwoordig woont Marjana niet op de boerderij, maar komt ze met veel plezier naar het landgoed, want zo’n leven is iets bijzonders: “Ik ben graag in de natuur, even weg van de bewoonde wereld… Omdat je daar ontdekt wat alle dingen die je anders in het leven hebt voor je betekenen, maar je niet weet te waarderen.” En hij voegt eraan toe: “Daar is iets heel anders, stilte, geen media. Thuis heb je een tv, een telefoon, een tablet, het is een verplicht onderdeel van het leven. Maar daar zie je dat je ook zonder kunt overleven.”

Het probleem kan gewoon een gebrek aan voedsel zijn, ook al is ze niet kieskeurig. Marjana: “Ik ben echt niet kieskeurig, ik eet alles van de plek, als het er maar is. Maar als ik honger heb, ben ik nerveus, kan ik me niet concentreren, ben ik duizelig, heb ik geen concentratie, dus ik Ik kan honger niet zo goed verdragen. Maar ik kan wel rondkomen met mijn werk. Als ik honger heb, ga ik iets doen en dan houd ik me bezig, dus ik denk niet aan de honger.”

Marijana vertelt dat ze dit jaar ook veel dingen gaat ‘spoofen’.
Marijana vertelt dat ze dit jaar ook veel dingen gaat ‘spoofen’.
FOTO: POP TV

Marjana’s partner accepteerde haar beslissing om weer naar de boerderij te gaan. Hij zegt dat het soms goed is om wat afstand van elkaar te nemen. Marjana: ‘Ik denk dat het goed is, en voor veel mensen nuttig, om een ​​beetje weg te gaan. Om in ieder geval te zien hoe jullie elkaar missen, en nadat jullie weer bij elkaar zijn, hoeveel jullie elkaar te zeggen hebben, wat jullie voel… Als een nieuwe verliefdheid.”

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here