Home News Florence Pugh schoor haar haar voor de laatste film: My Body Has...

Florence Pugh schoor haar haar voor de laatste film: My Body Has Experienced Trauma

8
0

Actrice Florence Pugh is de afgelopen jaren een van de meest herkenbare van haar generatie geworden en de films Don’t Worry, Darling, Girlhood Time en Dune brachten haar bekendheid. Dat ze toegewijd is aan haar werk bewees ze ook tijdens de opnames van haar nieuwste film We Live in Time, waarvoor ze zelfs haar haar heeft afgeschoren. Zoals ze onthulde in een interview voor het oktobernummer van Vogue magazine, ervoer haar lichaam destijds een soort trauma, maar het was voor haar de juiste beslissing.

Florence Pugh is in een recent interview voor Mode vertelde hoe ze zich voelde toen ze haar haar afschoor tijdens het filmen van haar nieuwste film. De 28-jarige actrice speelde de rol van een jonge chef-kok die een moeilijke medische diagnose krijgt, en zoals ze zelf zei, was het cruciaal dat de kijker het verhaal meemaakte, om te zien hoe de hoofdpersoon haar haar scheert.

Florence Pugh heeft enige tijd geleden haar haar afgeschoren voor de rol.
FOTO: Profimedia

“In veel religies is haar het meest heilige ding op het lichaam. Herinneringen, dromen en geschiedenis worden erin opgeslagen”, zei ze. “Het was heel bizar voor mij om ze af te scheren. Mijn hoofd was zo gevoelig en veel mensen wilden het aanraken,” zei ze en onthulde dat deze beslissing ook de reden was voor veel emoties die haar later overweldigden. “Mijn lichaam heeft een soort trauma doorgemaakt. Ik had het de hele tijd koud.”

Hoewel ze in mei 2023 al met geschoren haar in het openbaar verscheen op het Met Gala, heeft ze nog niet publiekelijk over deze gebeurtenis gesproken. “Voor elke acteur die een rol als deze op zich neemt, zou het belangrijk zijn dat het publiek hem zijn haar ziet knippen. Dat was nooit een vraag. Je hebt de eer om iets te doen dat het personage dat je speelt versterkt.” voegde ze eraan toe in het interview.

Florence Pugh in Andrew Garfield
Florence Pugh in Andrew Garfield
FOTO: Profimedia

Ook voor haar tegenspeler, die in de film haar vriend speelt, was het een bijzondere ervaring. Andreas Garfielddie haar hielp met scheren door het scheermes vast te houden. “Het was een eervolle taak voor mij”, zei hij tegen de Britten Mode en voegde eraan toe dat hij zenuwachtig was omdat hij het haar van een van ‘s werelds beroemdste actrices moest scheren. “Wat als ik op de een of andere manier haar hoofd vernielde? Het was angstaanjagend, maar uiteindelijk ook een heel mooi en intiem tafereel. En het is goed dat ze zo’n mooie hoofdvorm heeft.” hij leverde ze.

Bij deze gelegenheid ging de ster ook in op de kritiek die ze de afgelopen jaren kreeg ten koste van haar uiterlijk. “Het is echt moeilijk. Het internet is een hele gemene plek. Het is moeilijk te lezen als mensen onbeleefd zijn over mijn gevoel van eigenwaarde en mijn gewicht. Daar voel ik me nooit goed bij. Ik heb er altijd voor willen zorgen dat ik nooit iets verkoop.” anders dan de echte ik, “ ze gaf nog steeds toe.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here